ADVANCED ENGLISH GRAMMAR PRACTICE. TENSE, ASPECT, MODALITY

ADVANCED ENGLISH GRAMMAR PRACTICE. TENSE, ASPECT, MODALITY

35.00 RON
Cantitate

Lucrarea ADVANCED ENGLISH GRAMMAR PRACTICE. TENSE, ASPECT, MODALITY tratează aspecte practic-aplicative ale unor concepte cheie din gramatica limbii engleze: TIMP, ASPECT, MODALITATE.

Printr-o structură unitară, coerentă, caietul de exerciții prezintă într-o manieră aplicativă noțiuni teoretice fundamentale ale verbului și locuțiunilor verbale. În cele șase capitole autoarele introduc gradual, într-o succesiune logică, un vast repertoriu de activități inspirat alese pentru consolidarea acestor concepte în diverse contexte (Capitolul 1 - Modul Indicativ, Capitolul 2 -Modul Subjunctiv, Capitolul 3 - Modul Condițional și Capitolul 4 - Imperativul).  Capitolul 5 este dedicat aspectelor modalității și verbelor modale în limba engleză, iar ultimul capitol, Capitolul 6, tratează modurile nepersonale ale verbului. La finalul capitolelor 1 și 5 sunt propuse o serie de exerciții recapitulative, cu ajutorul cărora utilizatorii pot să își consolideze și/sau să își testeze nivelul de întelegere și utilizare a noțiunilor legate de grupul verbal.

Cartea este un instrument util, care vizează consolidarea și aplicarea corectă a conceptelor teoretice, fiind recomandată utilizarea acesteia în paralel cu resursele teoretice dedicate verbului din limba engleză. 

Axat pe o bogată bibliografie, caietul de exerciții se constituie într-o originală sistematizare și dezvoltare a punctelor de vedere tradiționale și moderne exprimate în literatura de specialitate, prelucrate critic într-o varietate de aplicații practice actuale și relevante. Bibliografia consultată cuprinde titluri de referință și de actualitate care definesc complexitatea demersului științific întreprins de autoare.