Cum creez un cont nou?

Cum creez un cont nou?In aceasta sectiune iti poti modifica datele tale personale, datele de acces, vei putea adauga si edita adrese multiple de livare si facturare. Pentru a avea efect, modificarea datelor trebuie sa fie urmata de confirmare printr-un click pe butonul Actualizeaza.

Firme si Adrese facturare/livrare
Ai posibilitatea de a adauga firme si adrese multiple de facturare si de livrare si, de asemenea, libertatea de a alege pentru fiecare comanda in parte adresa de livrare si cea de facturare dorita.

Comenzi
In aceasta sectiune poti vizualiza comenzile efectuate, atat cele active, cat si cele inactive, precum si statusul acestora. Tot in aceasta sectiune poti vedea si statusul Precomenzilor si cel al Rezervarilor pe care le-ai facut si le poti anula sau sterge daca doresti.
Modificarea sau stergerea comenzilor active nu se va putea face din acest meniu, ci doar contactandu-ne la adresa de e-mail: comenzi[at]editurauniversitaria.ro sau telefonic la numarul: 0251-598054.

Precomenzi si Rezervari
Prin serviciul de Precomenzi te asiguri ca nu pierzi nici o carte in curs de aparitie. Precomanda se va putea face anterior aparitiei efective a cartii pe piata, iar livrarea acesteia se va efectua imediat dupa aparitia acesteia in stocul Editurii Universitaria.

Pentru titlurile care, din motive exceptionale, nu mai sunt disponibile, iti punem la dispozitie serviciul de Rezervari, prin echipa Universitaria va cauta acea carte pentru tine.
Cand titlurile Precomandate/Rezervate vor deveni disponibile, te vom instiinta pe adresa ta de e-mail, prin care te anuntam ca vei putea efectua comanda.
Atentie! In situatia in care nu vei raspunde instiintarii primite pe e-mail si nu vei efectua comanda in termen de 48 ore de la data primirii e-mail-ului de instiintare, Precomanda/Rezervarea se va anula automat.
Atat Precomanda, cat si Rezervarea nu implica nici o obligatie de achizitie din partea ta!