Pot avea adrese diferite de facturare?

ot avea adrese diferite de facturare?Contul meu

Profil
In aceasta sectiune iti poti modifica datele tale personale, datele de acces, vei putea adauga si edita adrese multiple de livare si facturare. Pentru a avea efect, modificarea datelor trebuie sa fie urmata de confirmare printr-un click pe butonul Actualizeaza.

Firme si Adrese facturare/livrare
Ai posibilitatea de a adauga firme si adrese multiple de facturare si de livrare si, de asemenea, libertatea de a alege pentru fiecare comanda in parte adresa de livrare si cea de facturare dorita.

Comenzi
In aceasta sectiune poti vizualiza comenzile efectuate, atat cele active, cat si cele inactive, precum si statusul acestora. Tot in aceasta sectiune poti vedea si statusul Rezervarilor pe care le-ai facut si le poti anula sau sterge daca doresti.
Modificarea sau stergerea comenzilor active nu se va putea face din acest meniu, ci doar contactandu-ne la adresa de e-mail: comenzi[at] edituraruniversitaria.ro sau telefonic la numarul: 021.312.55.76.

Rezervari
Prin serviciul de Rezervari te asiguri ca nu pierzi nici o carte in curs de aparitie. Rezervarea se va putea face anterior aparitiei efective a cartii pe piata, iar livrarea acesteia se va efectua imediat dupa aparitia acesteia in stocul Editurauniversitaria.ro.

Pentru titlurile care, din motive exceptionale, nu mai sunt disponibile, iti punem la dispozitie serviciul de Rezervari, prin echipa EdituraUniversitaria.ro va cauta acea carte pentru tine.

Cand titlurile Rezervate vor deveni disponibile, te vom instiinta pe adresa ta de e-mail, prin care te anuntam ca vei putea efectua comanda.

Atentie! In situatia in care nu vei raspunde instiintarii primite pe e-mail si nu vei efectua comanda in termen de 48 ore de la data primirii e-mail-ului de instiintare, Rezervarea se va anula automat.
Rezervarea nu implica nici o obligatie de achizitie din partea ta!

Stergerea contului
Stergerea contului tau se va putea face numai la solicitarea expresa trimisa Editurauniversitaria.ro, astfel:
• pe mail, la adresa comenzi [at] editurauniversitaria.ro,

Pentru a preveni accesul neautorizat la contul tau, solicitarea trebuie sa fie insotita in mod obligatoriu de toate datele tale de identificare care ti-au fost solicitate la inregistrare.

Atentie! Stergerea contului duce la pierderea tuturor datelor tale din EdituraUniversitaria.ro, a discounturilor oferite, a istoricului de comenzi, precomenzi si rezervari, aceasta operatiune fiind iremediabila.