Care sunt modalitatile de plata?

Care sunt modalitatile de plata?Platile se pot efectua prin urmatoarele modalitati:

1. Plata ramburs, vei achita direct curierului sau oficiului postal care iti va inmana coletul, in functie de modalitatea de livrare aleasa.

Suma platita in numerar la livrarea coletului trebuie sa corespunda cu suma totala de plata a comenzii tale, atfel cum rezulta din factura si din e-mail-ul de confirmare a comenzii tale trimis de editurauniversitaria.ro la adresa de posta electronica pe care ne-ai indicat-o.

2. Dedicata in special persoanelor juridice, modalitatea de plata prin transfer bancar se va putea face la urmatoarele date:

Universitatea din Craiova
Sediu: Str. A.I.Cuza, Nr. 13, Craiova
CUI: RO 13905729
Cont nr. RO23TREZ291502201X017213
TREZORERIA CRAIOVA

Transferul bancar va trebui sa fie efectuat in termen de trei zile lucratoare de la primirea unui e-mail sau fax din partea editurauniversitaria.ro cu factura proforma care atesta validitatea comenzii Clientului. Clientul va trebui apoi sa trimita cãtre editurauniversitaria.ro

Dupa confirmarea transferului, vom proceda la expedierea comenzii tale. In situatia in care transferul nu s-a efectuat in termen de trei zile lucratoare de la primirea facturii proforme, comanda se considera anulata.